Eu flag

This project has received funding from the European unions’ horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement no 878237.

× Szechenyi_2020

A merwis rendszer tesztelése

Kelt.: 2018. november 30.

Sajtóközlemény
A merwis rendszer tesztelése

A GINOP-2.1.7-15-2016-01719 azonosítószámú és a NexCon Technológiai Tanácsadó Kft által megvalósított projekt keretei közt fejlesztett MERWIS rendszer egyes alkotóelemeinek releváns környezetben történő tesztelése megkezdődött.

Az európai uniós vissza nem térítendő és saját forrásokból finanszírozott projektünk keretei közt - a vállalásoknak megfelelően - nagy hangsúlyt fektetünk az általunk fejlesztett prototípus valós környezetben történő tesztelésére. A 18 hónap időtartamú projekt keretei közt 15 hónap alatt kifejlesztettük a melanóma szűrését támogató orvosdiagnosztikai eszközünket, melyhez kapcsolódóan eddig is számtalan tesztet és vizsgálatot végeztünk el, melyek tapasztatait sikeresen használtuk fel a prototípus felépítéséhez.
A projekt zárásáig fennmaradó 3 hónap a megépített prototípus orvosi felügyelet melletti teszteléséről szól. A tesztek alapján válik lehetségessé a projekt zárását követő időszakban a továbblépés megtervezése, melyet terveink szerint kockázati tőke bevonásával tervezünk megvalósítani.

További információ kérhető:
www.merwis.hu

Makai Attila ügyvezető: 06-20-246-9173